Ni suger

Azzå jag blir irri när folk kommenterar å säger att jag inte e seriös det är jag visste?!? hur kan man sä'ga så om en människa och till en tjej framför allt??? jag e fett seriöst ...


Jag har shoppat nya örhängen dom e jättefina juu:)


NI KAN DRAAA

ingen kan stoppa mig för lillan är lillan

Nu äntligen är jag hemma igen!
Bara så att ni vet, jag tänker inte svara på era patetiska kommentar för dem har ingenting här att göra! Sluta vara så förbaskat aaarga bah för att ni vill vah migg alla fattar deeet ero cp:n ;)

Kolla min sminkning idaag ären inte snygg elr??
JOoo.

Ska ringa Paow nu och sen tänkte jag åka in till stan för att gå på hemma fest hos Anton och Sami som bor tillsammans :d MIN SÖTNOWZAR! Love yooouuu :)

VI SES SEN LILLAN ÄLSKARE

You know you love me

Nu ska jag möta papi inne i stan! :)
Skriver när jag kommer hem LILLAN lovers.
Och niii små läsare, ni behöver inte vara elaka bara för att jag är snyggare än er. Haha töntar ;)

Ses snart med Lillan bilder på underbara mig :D

Lillan rockar

Jag vaknade sent idag och jag har ångesst.. Skulle ju åka till Stan och fika och bada och shoppa med Fredrikaa idaag men du sprack den planen :( Jajaa då slipper jag iallafall alla idomin fjortisar som springer omkring där med stringtrosorna över byxkanten! Tack gooode guud!!


Och nu som säger att jag inte ska försvara Paow. FUCK YOU AL, klart som fan att jag göör hon är fan min polare och tro inte att jag ska sitta här och låta er snacka en massa gojja om henne era fettosar. Hon är min vän och inte eran så fuckoff!

Såg att någon hade satt upp den här bilden på min och S. OCH OOORKA?! bilden är fetttt gammal och ni jiddrar fortfarande, asså shiiiiit

RSS 2.0